top of page
  • Mond

Rotonde krijgt kunstwerk MOND


De kruising Noordwijkerweg - Voorhouterweg wordt een rotonde. Het verkeer uit de zijstraten kan de voorrangskruising in de huidige situatie moeilijk opkomen. Vooral het verkeer vanaf de Voorhouterweg staat lang stil om linksaf richting de Brouwerstraat te kunnen rijden. Uit een onderzoek blijkt dat een rotonde op deze plek de beste oplossing is om deze hoeveelheid verkeer goed te kunnen verwerken.

Voor de zomer wordt in de middencirkel van de rotonde een kunstwerk geplaatst. Het is het werk ‘Bloei 3’ van de Rijnsburgse kunstenaar Joop van Egmond. Een afvaardiging van omwonenden van de rotonde is betrokken geweest bij de selectie van dit kunstwerk.

Meer informatie:

https://www.katwijk.nl/wonen-verkeer-en-leefomgeving/verkeer/katwijk-bereikbaar/rotonde-noordwijkerweg-voorhouterweg/

69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Grafmonument

bottom of page