top of page

Rotonde object ‘Bloei 3’ postuum onthuld


Vanaf vandaag kunt u een stukje omrijden via Rijnsburg om het nieuwe monumentale object ‘Bloei 3’ van kunstenaar Joop van Egmond (MOND) te bezichtigen. Afgelopen vrijdag 1 maart werd het onthuld in bijzijn van familie, vrienden en afvaardiging van de Gemeente Katwijk.

Het kunstwerk is vervaardigd uit drie roestvrijstalen platen, geleverd door het bedrijf Steelpoint International BV uit Barendrecht. Plaatsing geschiedde met medewerking van Boot Natuursteen uit Lisse. Het vijf meter hoge object verwijst naar het verleden van de bloemenhandel in Rijnsburg. Op de rotonde Noordwijkerweg en Voorhouterweg staat het kunstwerk nu te schitteren.

Op de foto: weduwe A.C. Van Egmond-Van Beelen en wethouder van de Gemeente Katwijk Jacco Knape.

80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page