top of page
  • Mond

Object De Kus feestelijk geopend


De nieuwe rotonde Nagelbrug, binnenkort geopend, zal de doorstroming van het verkeer op de N444, de Leidsevaart, sterk verbeteren. Waar voorheen de stoplichten zorgden voor oponthoud en daardoor aandacht voor het dorp Voorhout, zal men er nu sneller langs gaan rijden.

Daarom plaatsten wij een kunstwerk op deze prominente plek! Een kunstwerk op deze locatie vergroot de herkenbaarheid van Voorhout: als markering van de ingang van het dorp Voorhout naast de nieuwe rotonde Nagelbrug.

Het beeld De Kus is een symbool van de verbinding van de dorpen Voorhout, Rijnsburg, Oegstgeest en Noordwijk. Daarnaast heeft het een menselijke uitstraling met een hint naar bloemen.

Provincie Zuid Holland (eigenaar van de N444), Gemeente Teylingen en aannemer Boskalis verlenen enthousiast hun medewerking aan de realisatie van het kunstwerk. Zo zorgen Provincie en Boskalis voor de fundatie, een 13 meter lange stalen paal, waarvan de top 4 meter boven het waterniveau uitsteekt.

Rotaryclub Voorhout.

54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Grafmonument

bottom of page